O nama

Cijenjeni posjetioci

S ponosom predstavljamo jedinu firmu na području cazinske regije u kojoj su se tradicija i zanatsko iskustvo gradili skoro stotinu godina!

Naši počeci naziru se još od vremena naših pradjedova koji su se početkom dvadesetog stoljeća prvobitno bavili proizvodnjom mlinova za mljevenje kahve a uporedo s tim i limarijom odnosno raznim proizvodima od lima široke namjene.

Još od tog vremena pa do današnjih dana, bez prekida smo gradili povjerenje naših kupaca i s velikim trudom svoja znanja i iskustva ugrađivali u naše proizvode. To činimo i danas, s tim što danas u radu koristimo najsavremeniju svjetsku tehnologiju a naše stručno osoblje uvijek je spremno da udovolji svim zahtjevima naših kupaca.

Danas je firma CIVIĆ d.o.o. jedna od većih, modernijih firmi na području Unsko-sanskog kantona. Brojimo 85 zaposlenih radnika i raspolažemo proizvodnim prostorom od 6.000 metara kvadratnih.

Osnovna djelatnost naše firme je proizvodnja građevinske limarije i galanterije, odnosno lima u obliku crijepa i krovno-fasadnih profiliranih limova te metalnih konstrukcija. Također proizvodimo sisteme za odvod oborinskih voda ali i strojeve za izradu beskonačnih oluka te odvodnih cijevi.

Novija grana naše djelatnosti jeste i proizvodnja stiropora, odnosno ekpandiranog polistirena (EPS-a) u kojoj smo za vrlo kratko vrijeme postali veoma prepoznatljvi i konkurentni na tržištu kako u BiH tako i u regionu.
Proces investiranja u nove uređaje i tehnologiju omogućava nam sistematičan rast u punom kapacitetu te proširivanje osnovne djelatnosti. Koristeći najsavremenije metode i tehnološka dostignuća svakodnevno usavršavamo svoj proizvodni program i time postajemo spremniji za rješavanje najtežih zadataka iz ove oblasti.

Naš menadžment svakodnevno implementira strategiju koja nas pomoću konstantnog investiranja i diverzificiranja kapitala čini zdravom i kvalitetnom kompanijom. Naš potencijal je u znanju, usluzi i iskustvu. Certificirani smo od međunarodne institucije za kvalitet proizvoda sa sjedištem u Türingenu, Münchenu za ISO standard 9001 : 2015.

Obratite nam se s punim povjerenjem, a mi ćemo se potruditi opravdati vaše povjerenje kvalitetom naših usluga. Nalazimo se u Cazinu na adresi Mala Lisa bb.

  • MISIJA
    Ponuditi tržištu proizvode visoke razine kvalitete, stalnim akcentom na inovativnost. Praćenjem i ulaganjem u nove tehnologije, ljudske resurse stvarati dodatnu vrijednost kompanije CIVIĆ d.o.o.
  • VIZIJA
    Konstantnim ulaganjem, praćenjem trendova, edukacijom kadra i uvođenja novih tehnologija u naše proizvodne pogone, osatvariti lidersku tržišnu poziciju na području BiH i razviti ozbiljnu distributersku mrežu na trištu EU .
  • TRŽIŠNA ORIJENTACIJA
    Kvaliteta, disrtibucija i ugradnja visoko kvalitetnih proizvoda, zadovoljstvo krajnjih korisnika naših proizvoda, konstantno povećanje kvalitete usluge na tržištu.