Ormarice

orm

U našem proizvodnom programu imamo i razvodne ormare za centralna grijanja. Proizvodnja ormara je rezultat dugotrajnog planiranja i razvoja. Zahvaljujući znanju i iskustvu našeg stručnog tima, uspjeli smo razviti proizvod koji ispunjava vrhunske standarde kvaliteta. Razvodne ormare za centralna grijanja proizvodimo od najkvalitetnijih materijala na strojevima koji predstavljaju vrhunac tehnologije u toj oblasti. Posebnu pažnju posvetili smo kontroli kvaliteta u svakoj fazi proizvodnje. Zahvaljujući tome, ormare distribuiramo, osim na našem, i na tržišta Zapadne Evrope.

Proizvodnja ormara je tehnološki izuzetno zahtjevna i sastoji se od preko 20 pojedinačnih tehnoloških faza. Krajnji proizvod je ujednačenog kvaliteta. Ormare proizvodimo u preko deset različitih standardnih tipova od CIV-200 do CIV-1500 ovisno o dimenzijama. Materijal od kojeg se proizvode ormari je pocinčani lim debljine 1 mm, a da bi se postigla maksimalna zaštita od korozije, svaki pojedinačni element se dodatno elektrostatski farba i termički obrađuje, tako da lakirana površina osim što je otpornija na koroziju, ima i dodatnu estetsku vrijednost kako bi se mogla uklopiti u interijer stambenih objekata. Ormari se strandardno isporučuju u bijeloj boji, a na zahtjev kupaca moguća je proizvodnja i u drugim bojama (ovo se ne odnosi na pojedinačne narudžbe).

Proizvodnja metalne galanterije je novi sektor unutar proizvodnog portfelja firme CIVIĆ d.o.o. Konstantan razvoj i ekspanzija prodajnog asortimana, te kompletna i profesionalna tehnička i komercijalna usluga našu firmu čini jedinstvenom. Nudimo vam uslugu razvoja, proizvodnje i komercijalne obrade proizvoda. Naš industrijski kapacitet vam može vršiti uslugu proizvodnje i outsourcinga u dogovorenom roku, te u skladu s visokim standardima kvalitetnih domaćih i stranih stranaka.

(Više detaljnijih informacija o našim proizvodima možete pogledati u našem  katalogu.)